Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 41 times 0 Answers
0
میخام متن درخواست پذیرش تحصیلی بدم چی بنویسم یه رفرنس بهم بدید ممنونم
2021-09-07 01:25:00
Canada
عمومی
#پذیرش
0
Votes
0
Answers
41
Views
Similar Question:
#پذیرش
با سلام و درودمن به همراه همسر و فرزندم که ۱۶ ساله است هم اکنون در ونکوور هستیمو در حال پر کردن مطالب تبدیل ویزای توریستی به ورک پر میتسوال داشتم که برای پسرم که ۱۶ ساله است ، چی بزنماگر بزنم تحصیلی مدارک پذیرشی میخواد اگر بزنم کاری هم خوب نمیشه از راهنمایی تون ممنونمبفرمایید این گره چطور باز میشهبا سپاس فراوان
2024-01-14 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
سلام کسی دکتر خانواده میشناسه که پذیرش کنن ، من پسرم ۷ ساله هست. و با توجه به مدرسه و ویروسی بودن محیط بچه ها هنوز پیدا نکردیم و کلی مشکل داریم
2024-01-13 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام مدرسه ای برای پذیرش دانش آموزان با زبان فارسی هست؟؟
2024-01-18 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
، من و همسرم اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها تو اون تایم نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم( پذیرش مجدد گرفتیم در همون رشته ۲ سال قبل)، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر ب
2021-08-30 09:33:00
#Canada
[من و همسرم]
عمومی
0
Votes
0
Answers
49
Views
من فارغ تحصیل برق قدرت از یکی از دانشگاه های فنی حرفه ای هستم با معدل پایین الان سربازم بعد قصد دارم ارشدم رو برای شریف یا دانشگاه تهران امتحان بدم یا دنبال ادامه تحصیل تو دانشگاه های کانادا باشم؟(چون معدلم پایینه امکانش هست؟) اگر ایران ارشد بگیرم حدود ۴ یا ۵ سال زمان دارم چند تا سوال داشتم خدمتتون با این شرایط کانادا منو قبول میکنه فارق تحصیل دانشگاه تاپ ایران باشم باشم؟ در مدت چهار سال چه کار هایی باید انجام بدم که پذیرش راحت تر باشه؟ و بیشتر هدفم اینه برم سر کار اگر نشد تحصیلی برم و بعد کم
2021-09-01 09:41:00
#Canada
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
من چندتا سوال درباره پذیرش از کالج برای خواندن زبان انگلیسی در کانادا دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 1- آقای ۲۲ ساله از ایران اگه پذیرش از کالج بگیره راحت ویزا میدن بهش؟(پاسپورت داره) ۲-این کالجهایی که دوره زبان برای اینترنشالها دارن رو چه جوری باید پیدا کرد؟ 3- ریکوایرمنتهاشون رو از کدوم بخش سایتشون باید دید؟ من خیلی بررسی کردم اصلا متوجه نحوه اپلای، ددلاینشون و موارد مورد نیاز نشد ممنون میشم کمک کنید??
2021-09-02 10:28:00
#Canada
[زبان انگلیسی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
لطفا مرا در باره الزام ارایه تست PCR منفی با وجود واکسیناسیون کامل در پرواز لوفت تانزا به تهران و ورود به کشور راهنمایی بفرمایید اگر لازم است کجا تست معتبر و مورد پذیرش با هزینه کم قابل انجام هست؟ ما در تورنهیل ساکن هستیم پیشاپیش از لطف و راهنمایی شما ممنونم تندرست و شادکام باشید.
2021-09-02 18:57:00
#Toronto
[راهنمایی بفرمایید]
عمومی
0
Votes
0
Answers
41
Views
ببخشین ی داشتم از اون جایی که هیچ اطلاعاتی ندارم میشه لطفا یکی بهم بگه من اگه بخوام برای مستر اپلای کنم حتما نیاز دارم مقاله و این جور چیزا بنویسم یا نمره های خوب برای پذیرش کفایت میکنه؟
2021-09-03 20:12:00
#Canada
[پذیرش]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
آیا با رشته ی مترجمی زبان انگلیسی میشه در مقطع فوق ليسانس در دانشگاه های کانادا پذیرش گرفت؟ اگر میشه بعدش بازار کازش چطوره؟ و هزینه سالیانه دانشگاه برای فوق لیسانس چقدره؟ البته در حال یادگیری زبان فرانسه هم هستم ممنون میشم جواب بدید
2021-09-06 13:54:00
#Canada
[دانشگاه های کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
آیا کسی میدونه با آزمون دولینگو میشه ویزا و پذیرش از کانادا گرفت؟
2021-09-06 21:41:00
#Canada
[کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
، من ۳-۴ کیلو وسایل میخام پست کنم ایران چه پستی رو پیشنهاد میکنید واسه این کار؟
2021-08-31 13:21:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
دیوارکوبهای تزینی با هر رنگ و مدل ، متناسب با سلیقه و دکوراسیون شما
2021-10-02 09:20:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
دوستان من هم گواهینامه آمریکا را دارم و هم گواهینامه ایران. بنظر شما هنگام درخواست گواهینامه کانادا کدام را ارائه کنم؟
2024-01-17 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلا دارم چجوری میشه از داخل ایران توی یکی از مدارس کانادا ثبت نام کرد و پذیرش تحصیلی گرفت؟ سایت خاصی وجود داره برای پیدا کردن مدرسه؟
2021-09-15 10:49:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
با سلام و درودمن به همراه همسر و فرزندم که ۱۶ ساله است هم اکنون در ونکوور هستیمو در حال پر کردن مطالب تبدیل ویزای توریستی به ورک پر میتسوال داشتم که برای پسرم که ۱۶ ساله است ، چی بزنماگر بزنم تحصیلی مدارک پذیرشی میخواد اگر بزنم کاری هم خوب نمیشه از راهنمایی تون ممنونمبفرمایید این گره چطور باز میشهبا سپاس فراوان
2024-01-14 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
5
Views
سلام دوستان روزتون بخیرمن میخوام از طریق سامانه میخک یه وکالت برداشت از حساب بدم ، دوستانی که انجام دادن ممنون میشم بگن که چقدر طول میکشه؟????????
2024-01-15 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
6
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
7
Views
ببخشین ی داشتم از اون جایی که هیچ اطلاعاتی ندارم میشه لطفا یکی بهم بگه من اگه بخوام برای مستر اپلای کنم حتما نیاز دارم مقاله و این جور چیزا بنویسم یا نمره های خوب برای پذیرش کفایت میکنه؟
2021-09-03 20:12:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
9
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal